ستاد توسعه فناوری های فضایی اعلام كرد:

استفاده از پهپاد در كشاورزی ۱۵ هزار شغل مستقیم بوجود می آورد

استفاده از پهپاد در كشاورزی ۱۵ هزار شغل مستقیم بوجود می آورد

ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری اعلام نمود: توسعه استفاده از پهپاد در بخش کشاورزی هوشمند در کشور از پتانسیل ایجاد ۱۵ هزار شغل مستقیم برخوردار می باشد.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری، پرنده های هدایت پذیر از دور (پهپاد) کاربردهای بسیار وسیع و گسترده ای در صنایع مختلف دارند و خیلی از کشورها با طراحی و توسعه این پهپادها در تلاش هستند تا برخی خدمات مورد نیاز اجتماعی را با کمک آنها ارائه نمایند.
از حوزه هایی که با کمک این پرنده ها توسعه یافته اند، نقشه برداری هوایی و پایش خطوط انتقال انرژی است و یکی از صنایعی که می تواند با کمک این فناوری به شکلی نوین ادامه حیات دهد صنعت کشاورزی است.
این پهپادها در زمینه سم پاشی سریع و یکدست زمینهای کشاورزی، بررسی زمینهای زراعی از نظر کیفیت بافت گیاهی، تهیه نقشه های دو و سه بعدی کاربرد دارند.

کاربرد پرنده های بدون سرنشین
پهپادها پرنده های بدون سرنشینی هستند که در ابعاد و سایز های کوچک طراحی و تولید می شوند و اپراتور می تواند به واسطه رادیوکنترل آنها را در محدوده مجاز برد رادیویی هدایت و کنترل کند.
امروزه کاربرد پهپاد در بخش های مختلف صنعتی به سرعت درحال گسترش است.
صنایعی که به واسطه این پرنده ها توسعه یافته اند شامل فیلم برداری و عکس برداری، سمپاشی، نظارت، ساخت مستند، امداد و نجات، حمل کالا، مدیریت حوادث و بحران ها، تفریح و سرگرمی، نقشه برداری و غیره می شود.

بازار ۱۲۷ میلیارد دلاری پهپادها
با توجه به این که صنعت پرنده های هدایت پذیر کاربردهای فراوانی در حوزه های غیرنظامی دارد؛ حاشیه سود بالایی برای آن رقم خورده است.
بر اساس آخرین آمار، این صنعت در دنیا در زمینه کاربردهای غیرنظامی بازاری معادل ۱۲۷ میلیارد دلار در جهان دارد که سهم ایران از این بازار پرسود، حدود ۳ الی ۵ میلیارد دلار است.
توسعه استفاده از این پرنده های آهنی در بخش کشاورزی هوشمند در کشور پتانسیل ایجاد ۱۵ هزار شغل مستقیم با درآمد ۱۵۰۰ میلیارد تومان دارد. عددی بزرگ و قابل توجه که می تواند بازار بزرگی برای فعالان و علاقه مندان به این حوزه ایجاد نماید.
قطعا با پیشرفت فناوری و ایجاد بسترهای لازم، در آینده نه چندان دور کاربردهای پهپادها بیشتر از پیش افزایش خواهد یافت. بنابراین فناوران ایرانی هم به این عرصه ورود کرده اند و با تلاشهای صورت گرفته تلاش می کنند تا با طراحی و تولید پهپادهای ایران ساخت، بازار داخلی آنرا توسعه دهند و به رونق اقتصادی کمک کنند.
ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این حوزه با پشتیبانی از توسعه فعالیت شرکتهای دانش بنیان و خلاق به این حوزه ورود کرده است تا مسیر برای تجاری سازی ایده ها و تولیدات آنها تسهیل شود.


1400/04/19
12:20:06
5.0 / 5
775
تگهای خبر: اپراتور , اقتصاد , خدمات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
Link website