آزمایش بالینی ایمپلنت های مغزی به تحقق نزدیک می شود
لینک وبسایت: مقرر است یک شرکت آمریکایی به زودی آزمایشات بالینی ایمپلنت های مغزی را روی انسان شروع کند. هم اکنون ایمپلنت های مغزی این شرکت امکان انجام بازی های کامپیوتری را برای میمون ها، تنها با فکر کردن به بازی، فراهم نموده اما هدف نهایی این استارتاپ درمان مجموعه ای از اختلالات عصبی انسان است.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، مقرر است شرکت Neuralink متعلق به ایلان ماسک یک مدیر جدید برای آزمایشات بالینی ایمپلنت تراشه در مغز انسان، استخدام کند. برمبنای آگهی پخش شده، مقرر است این شخص گروه مسئول تحقیقات بالینی شرکت را تشکیل دهد و با بهترین پزشکان و مهندسان موجود دراین زمینه همکاری نزدیک و با نهادهای نظارتی تعامل داشته باشد.
با استخدام این شخص، شرکت Neuralink یک گام به هدف اصلی خود که ایمپلنت تراشه های الکترونیکی در مغز انسان است، نزدیکتر می شود.
ماه گذشته ایلان ماسک اعلام نمود انتظار می رود این شرکت در سال ۲۰۲۲ میلادی آزمایشات بالینی خودرا روی انسان شروع کند. البته او قبلا هم چنین پیش بینی هایی داشت که بیشتر خوش بینانه بودند.
اولین آزمایشی که برای گرفتن تاییدیه آزمایشات بالینی از سازمان غذا و دارو باید صورت گیرد، با عنوان آزمایش امکان سنجی شناخته می شود. در صورت تایید نتایج این مرحله، نوبت به مرحله تایید تجهیزات می رسد.
در حال حاضر معین نیست شرکت Neuralink در کدام مرحله از دریافت تاییدیه سازمان غذا و دارو قرار دارد. ولی بطور معمول مدیر آزمایشات بالینی در مراحل اولیه درخواست مجوز از این سازمان استخدام می شود تا آزمایشات را به شکلی طراحی کند که بیشترین شانس تایید توسط سازمان غذا و دارو را داشته باشند.
ایمپلنت های مغزی این شرکت امکان انجام بازی های کامپیوتری را برای میمون ها، تنها با فکر کردن به بازی، فراهم نموده است اما هدف نهایی این استارتاپ درمان مجموعه ای از اختلالات عصبی همچون فلج حرکتی است.