توسط یك استارت آپ انجام شد؛
طراحی عینك واقعیت مجازی برای رفع تنبلی چشم كودكان
لینك وبسایت: پژوهشگران در یك تیم استارت آپی موفق به طراحی یك عینك واقعیت مجازی شدند كه بجای روش های سنتی درمان تنبلی چشم با بازی و انیمیشن، این بیماری را در كودكان 4-12سال رفع می كند.
آریانا سلطانی، مدیر کسب و کار تیم استارت آپی تولید کننده «عینک های مجازی برای درمان تنبلی چشم» و تیم برگزیده در نهمین نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۰ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: هم اکنون از روش های سنتی برای رفع تنبلی چشم کودکان از یک تا ۳ سال استفاده می شود بدین جهت در صدد بر آمدیم تا با طراحی عینک های واقعیت مجازی، بازی و اپلیکیشن های این عینک گامی به سمت تغییر روش سنتی برداریم.
وی با اعلان اینکه در روش سنتی از پدهایی بنا به تشخیص پزشک برای رفع تنبلی چشم استفاده می شود، بیان کرد: در استفاده از این عینک ها، نیازی به پد نیست و کودک با عینک مجازی در خانه بنا به تشخیص پزشک می تواند در امتداد رفع بیماری اقدام نمایند.
سلطانی عنوان کرد: در واقع این عینک مجازی یک کلینیک واقعیت مجازی است که بیماری تنبلی چشم کودک را با بازی و انیمیشن درمان می کند.
وی با تاکید بر اینکه در کنار طراحی بازی ها و انیمیشن های این عینک مجازی، از هوش مصنوعی برای تحلیل داده های روند درمانی کودک استفاده کردیم، اضافه کرد: این داده ها روند بهبودی کودک را برای پزشک مشخص می کند.
مدیر کسب و کار این تیم استارت آپی اشاره کرد: برمبنای برآوردهایی که داشتیم، میانگین هزینه استفاده از روش سنتی برای یک بیمار بیشتر از هزینه استفاده از عینک های مجازی است؛ بدین جهت استفاده از این عینک ها به صرفه تر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه این عینک ها نحوه کاربری راحتی در خانه دارند، اظهار داشت: هم اکنون بازی درمانی در واقعیت مجازی در کشور برای رفع تنبلی چشم وجود ندارد بدین جهت در کشور رقیبی نداریم؛ اما در کشورهای خارجی همچون اروپا و امریکا ۳ شرکت رقیب ما هستند ولی این عینک واقعیت مجازی مزیت هایی نسبت به این محصولات خارجی دارد.
وی با اشاره به مزیتهای عینک واقعیت مجازی برای درمان تنبلی چشم کودکان اظهار داشت: نمونه های خارجی علاوه بر قیمت بالای عینک های خارجی، وزن سنگینی دارند که برای کودک غیر قابل تحمل است.
سلطانی با اعلان اینکه کودکان ۴تا۱۲ سال می توانند از این محصول استفاده کنند، بیان کرد: حالا این محصول به فروش رسیده و در صدد هستیم که آنرا صادر نماییم.
به گفته این محقق، این عینک مجازی تست های خودرا در یکی از بیمارستانهای تهران پس داده است و از اواخر سال قبل تا کنون ۳۰۰ کودک از این عینک ها بهره برده اند.
وی با اشاره به کارکرد این عینک اظهار داشت: این عینک واقعیت مجازی با محرک هایی که دارد موجب می شود سلول های خفته مغز را فعال کند تا چشم بهبود بیابد.
سلطانی اضافه کرد: تمام بازی، اپلیکیشن و ساختار عینک واقعیت مجازی به غیر از لنزها، ایرانی هستند بدین جهت قیمت پایینی دارد.
منبع: linkwebsite.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب