عضو كارگروه صندوق های پژوهش و فناوری خبر داد؛

فعالیت ۶۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور

فعالیت ۶۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور

عضو کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری اظهار داشت: تا حالا ۶۰ مجوز برای صندوق های پژوهش و فناوری صادر شده و درحال فعالیت هستند.



به گزارش لینک وبسایت به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، محمدمهدی فریدوند رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی صندوق ها و نهادهای سرمایه گذاری خطر پذیر کشور امروز در اولین جلسه اعضای جدید کار گروه صندوق های پژوهش و فناوری اظهار داشت: انجمن صنفی کارفرمایی صندوق ها و نهادهای سرمایه گذاری خطر پذیر یک سازمان غیر انتفاعی بوده که از سال ۹۱ به ثبت رسیده است.
وی اضافه کرد: توسعه و ترویج ادبیات تأمین مالی نوآوری و سرمایه گذاری خطرپذیر، استاندارد سازی رویه ها، فعالیت سرمایه گذاری خطر پذیر و ارتقا تعاملات بین اعضا و همینطور فعالان صنعت و اشتراک تجربیات و توانمند سازی از اهداف این انجمن صنفی به حساب می آید.
فریدوند افزود: تابحال ۶۰ مجوز برای صندوق های پژوهش و فناوری صادر شده که تابحال ۴۳ صندوق به عضویت این انجمن درآمدند و مابقی درحال تاسیس و ثبت هستند.
عضو کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری اضافه کرد: وزارت علوم سهم ۵ درصدی، پژوهشکده ها سهم ۵ درصدی، موسسات آموزش عالی سهم ۳ درصدی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سهم یک درصدی و پارک های علم و فناوری سهم ۴۵ درصدی در تاسیس صندوق های پژوهش و فناوری داشتند. ۶۵ درصد از سرمایه این صندوق ها از جانب بخش خصوصی تأمین شده و نهادهایی چون وزارت بهداشت، وزارت نفت، وزارت ICT، وزارت علوم و نهادهای تابعه آن با این صندوق ها مشارکت داشتند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صندوق ها و نهادهای سرمایه گذاری ضمن اشاره به عملکرد اعضای انجمن در سال ۹۹، تصریح کرد: حجم کل خدمات عرضه شده در سال ۹۹ از جانب اعضای این انجمن رشد بیشتر از ۱۲۰ درصدی نسبت به سال ۹۸ داشته است بگونه ای که حجم خدمات مالی اعضای این انجمن در سال ۹۹ ۴، ۸۷۳ میلیارد تومان بوده است.
فریدوند تصریح کرد: در سال ۹۹ بیشترین تسهیلات پرداخت شده در حوزه ماشین آلات با ۲۸.۳۱ درصد بوده و پس از آن نرم افزار و فناوری اطلاعات با ۲۷.۹۷ درصد، دارو و فراورده های بیولوژیک با ۱۷.۲۸ درصد، برق و الکترونیک با ۸.۹۴ درصد و تجهیزات پزشکی با ۵.۰۸ درصد قرار دارند.
وی اضافه کرد: تابحال تعداد ۲۳۸۰ ضمانت نامه از جانب صندوق های پژوهش و فناوری صبا حجم ۴، ۵۰۰ میلیارد تومان صادر گردیده است.
در ادامه علی وحدت ضمن اشاره به حضور وزیر علوم در این نشست و آشنایی با اعضای جدید این کار گروه اضافه کرد: صندوق های پژوهش و فناوری در تأمین مالی و بحث نظام مالی علم و فناوری، نقش بسیاری دارند.
وی با قدردانی از تلاشهای دکتر دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در زمینه پشتیبانی از دانش بنیان ها و جایگاه صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: در طرح جهش تولید دانش بنیان برای حوزه تأمین مالی کار بی نظیری صورت گرفته و باید کار گروه صندوق های پژوهش و فناوری از این حمایت ها حفاظت کند.
رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه باید ۶۱ صندوق پژوهش و فناوری فعال در کشور از حوزه تأمین مالی دانش بنیان ها صیانت کنند، اظهار داشت: امیدوارم فرصت هایی که دوره جدید کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری و ظرفیت های قانونی که در مورد تأمین مالی بوجود آمده به همت مجلس، وزیر علوم و سایر فعالان زیست بوم نوآوری ادامه پیدا کند.

1400/12/22
19:57:48
5.0 / 5
470
تگهای خبر: آموزش , الكترونیك , خدمات , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
Link website