نظارت بر دیابت بدون درد از راه یک سنسور تعریق
به گزارش لینک وبسایت، میلیونها نفر از افراد دچار دیابت، روزانه سطح گلوکز خون خویش را با استفاده از دستگاههای مخصوص که احتیاج به خون سر انگشت آنها دارد، بررسی می کنند. اما حالا آنها می توانند آنرا تنها با یک سنسور تعریق نظارت کنند.
به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، نظارت بر تعریق بدون درد، ایده پشت تحقیقات جدید دانشگاه بینگهامتون بوده است که می تواند با از بین بردن درد و دردسر، مدیریت دیابت را متحول کند.
به نقل از مدیکال اکسپرس، با انطباق دانشی که پروفسور سئوهون «شان» چوی (Seokheun "Sean" Choi) در لابراتوار بیوالکترونیک و میکروسیستم در ۱۵ سال گذشته در مورد باتری های زیستی به دست آورده است، این سیستم جدید زیستی مبتنی بر کاغذ از هاگ های باکتری باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) استفاده می نماید که در جواب گلوکز موجود در مایع غنی از پتاسیم مانند عرق انسان، رشد می کند. مقدار نیروی ساخته شده، سطح گلوکز را تعیین می کند.
چوییو و همکارانش از کالج مهندسی کامپیوتر توماس جی واتسون اخیرا یافته های خویش را در مجله Microsystems & Nanoengineering منتشر نموده اند.
سیستم های پایش گلوکز فعلی بر واکنش های آنزیمی به قطرات خون متکی هستند، اما این شیوه ها برای حمل و نقل یا ذخیره سازی آسان در فروشگاه ها پایدار نیستند. ماهیت خودتکثیری باکتری هم طول عمر آنرا تضمین می نماید.
چوی می گوید: مشکل استفاده از آنزیم ها اینست که آنها غیرفعال می شوند. شما باید آنها را در یخچال نگهداری کنید، اما حتی بعد از آن، قدرت آنها به مرور زمان کاسته می شود. سیستم مبتنی بر هاگ ما می تواند محیط های خیلی سخت را تحمل کند و تنها زمانی فعال می شود که شرایط مناسب فراهم گردد.
چوی می گوید: هر کس غلظت پتاسیم متفاوتی در عرق خود دارد و من نمی دانم این غلظت چگونه بر گلوکز تأثیر می گذارد. حساسیت آن همینطور کمتر از سنسورهای زیستی آنزیمی معمولی است. اما با این تحقیقات، ما یک مکانیسم حسی جدید برای تشخیص گلوکز ایجاد کردیم که هنوز کسی این کار را انجام نداده است.
منبع: linkwebsite.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب