استحصال آب از سطوح آبگیر با موفقیت اجرا شد

استحصال آب از سطوح آبگیر با موفقیت اجرا شد

لینك وبسایت: پژوهشگران و متخصصان كشور در دانشكده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس شهر نور، پایلوت طرح استحصال آب از سطوح آبگیر باران را با موفقیت اجرا كردند.



به گزارش لینك وبسایت به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طرح استحصال آب از سطوح آبگیر باران یكی از پروژه هایی است كه توسط پژوهشگران دانشكده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس شهر نور پایلوت آن اجرا شد. این پروژه حمایت ستاد توسعه فناور ی­های آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست را دارد.
نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی از این طرح بازدید داشت و با مجریان آن گفتگو نمود. طرح «استحصال آب از سطوح آبگیر باران» برای اولین بار در شهر نور اجرا شد.
در این طرح با انتخاب یكی از سطوح شیبدار دانشكده با مساحت ۴۰۰ متر مربع بعنوان پایلوت آب جمع آوری شده باران به مخازن تعبیه شده هدایت شد. در نهایت نیز بوسیله فیلترهای مختلف درنهایت با چند كیفیت همچون آب دیونیزه شده و آب شرب در بسته بندی های مناسب، آماده عرضه به بازار شد.
در ادامه این سفر، طرح های دیگر مانند طرح كنترل، احیا و حفاظت زیستی عامل بیماری سوختگی شاه بلوط در ایران و توسعه فناوری و ایجاد خزانه كاكتوس اپونتیا نیز مورد بازدید قرار گرفت و مجریان طرح ها، گزارشی از آخرین پیشرفت ها ارائه كردند.
همچنین ثبت جنگل های هیركانی بعنوان میراث جهانی یونسكو ازجمله اتفاق های خوبی بود كه با همت پژوهشگران دانشكده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس شهر نور انجام شده است.
دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی درباره تلاش های انجام شده در این زمینه اظهار داشت: هر پیشنهادی از جنس فناوری كه ادامه مسیر حفاظت از این میراث را روشن تر كند موردحمایت ستاد قرار می گیرد.
شالبافان از اعضای هیئت علمی گروه چوب این دانشكده، ضمن ارائه خلاصه ای از وضعیت نیاز و مصرف اوراق فشرده چوبی در بازار كشور و همین طور ترسیم دورنمایی از شیوه تغییر این نیاز و منابع تأمین مواد اولیه، هشدارها و پیشنهاداتی را در این زمینه بیان كرد كه با توجه تصویب تنفس ده ساله برداشت از جنگل ها دغدغه تأمین منابع بیشتر نیز خواهد شد.
ازجمله پیشنهادهای مطرح شده تولید اوراق فشرده از ضایعات مواد «لیگنوسلولزی» بود كه اقدامات مشابه انجام شده در دیگر كشورها ازجمله آمریكا و چین ارائه شد.
در اختتام این بازدید یك روزه نیز از پروژه ساخت بزرگ ترین هتل ایران بازدید شد. طبق درخواست سرمایه گذار این طرح، شرایط اجرای پایلوت استحصال آب این هتل از سطوح آبگیر باران بررسی گردید.
با اجرای این طرح، اولین هتل سبز ایران با تامین نیاز شرب و غیر شرب مجموعه بوسیله استحصال و تصفیه آب باران راه اندازی می شود.


منبع:

1398/08/28
09:01:45
5.0 / 5
3757
تگهای خبر: فناوری , كیفیت , متخصص , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
Link website