رقابت ۲۰ اثر از ۱۲ کشور جهان در مرحله نهایی داوری کنز

رقابت ۲۰ اثر از ۱۲ کشور جهان در مرحله نهایی داوری کنز

به گزارش لینک وبسایت، رییس سومین دوره رقابت علمی کنز، از دریافت 881 اثر در این دوره از رقابت و رسیدن 20 اثر به مرحله نهایی آگاهی داد و اضافه کرد: داوری نهایی این آثار طی روز گذشته و امروز (27 و 28 فروردین) با ارائه شرکت کنندگان به شکل برخط در حال انجام می باشد.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، سعید سهراب پور رقابت علمی کنز را فرصتی برای دانشمندان جوان زیر ۴۵ سال کشورهای اسلامی دانست که برای حل چالش های علم و فناوری، راهکارهای خودرا عرضه کنند و اظهار داشت: در این دوره از رقابت ۴۵۰ اثر در بخش آزاد و ۴۳۱ اثر در بخش چالش های پاویون ها از ۲۲ کشور به دبیرخانه ارسال شد. همین طور ۱۶ پاویون بین ­المللی ۷۸ چالش برای دریافت راهکار در این دوره از رقابت اعلام نموده بودند.
وی اشاره کرد: پس از داوری های اولیه، ۲۰ اثر از از ۱۲ کشور شامل «ایران»، «مالزی»، «لبنان»، «آذربایجان»، «اردن»، «سریلانکا»، «اندونزی»، «عمان»، «پاکستان»، «هند»، «برونئی» و «ویتنام» به مرحله نهایی رسیدند که بصورت آنلاین درحال رقابت با هم هستند (در روزهای ۲۷ و ۲۸ فروردین) و یک نفر از هر حوزه به عنوان منتخب انتخاب و همزمان با اختتامیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ (۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت) به عنوان منتخب نهایی معرفی و از وی تجلیل خواهد شد.
سهراب پور اضافه کرد: در این دوره از رقابت علمی کنز یک بخش به نام دانشمند آینده نیز برای دانشمندان زیر ۳۰ سال افزوده شده است که در نهایت در این بخش، یک نفر جایزه بهترین دانشمند آینده را دریافت خواهدنمود.
به نقل از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی(ص)، رییس سومین دوره رقابت علمی کنز، رقابت علمی کنز را نمادی از کاربرد دانش در زندگی بشر توصیف کرد.
سومین دوره رقابت علمی کنز (کاربرد علم و اندیشه در جامعه) توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با هدف گسترش همکاری در زمینه علم و تکنولوژیهای جدید و زمینه سازی شبکه سازی دانشمندان جوان جهان اسلام با حضور ۱۹ پاویون بین المللی برای حل چالش های موجود فناورانه این پاویون ها، از آبان ۱۴۰۱ با بیان فراخوان شروع به کار کرد و علاقه مندان تا ۲۰ بهمن فرصت داشتند در زمینه های مختلف شامل «صنایع غذایی و کشاورزی»، «سلامت و تجهیزات پزشکی»، «آب، انرژی و محیط زیست»، «برق، الکترونیک و رباتیک»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی» و «معدن و صنایع معدنی» شرکت نمایند.




1402/01/28
18:20:06
5.0 / 5
422
تگهای خبر: آنلاین , الكترونیك , بین المللی , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
Link website