معاون اداری مالی دانشگاه تهران:
دانشگاه تهران بذر مورد نیاز ۱۵ استان کشور را تامین می کند
لینک وبسایت: به گزارش لینک وبسایت، البرز معاون اداری و مالی دانشگاه تهران با اشاره به این که نخستین راه تقویت ستاد قرارگاه امنیتی غذایی در استان البرز کمک به تولید نهاده های کشاورزی بخصوص بذر است؛ اظهار داشت: باتوجه به اطلاعاتی که داریم دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بذر مورد نیاز حداقل 15 استان کشور را تامین می کند.
به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، دکتر احمد نوحه گر در نهمین نشست معاونان اداری و مالی واحد های دانشگاه تهران که به میزبانی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی در کرج انجام شد اضافه کرد: وقتی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بذر ۵۰ درصد استانهای کشور را تامین می کند این حق را برای دانشکدگان قائل هستیم که کمک های بیشتری چه از بیرون دانشگاه و چه از درون دانشگاه تهران صورت گیرد.
وی بیان کرد: موضوعی که بسیار حائز اهمیت می باشد دانشکدگان به سمت استفاده از فن آوری های نوین در بخش کشاورزی می رود و رییس این دانشکدگان، رییس ستاد قرار گاه امنیت غذایی در استان البرز است و طبیعی است که با دانشگاه نسل دوم و سوم نمی توانیم در این امر مهم موفق باشیم.
دکتر نوحه گر با اشاره به اینکه باید زیر ساخت های تکنولوژی های جدید در بخش کشاورزی و منابع طبیعی بخصوص در بخش امنیت غذایی را تقویت نماییم اظهار داشت: این امر منوط به این است که از دستگاه های بیرونی و سازمان هایی که می توانند در حوزه امنیت غذایی فعالیت داشته باشند کمک گرفت.
وی اظهار داشت: وزارتخانه های مربوط بخصوص وازرت جهاد کشاورزی، نیرو و صمت هم در این حوزه کمک های اساسی و مهمی می توانند داشته باشند.
معاون دانشگاه تهران با اشاره به اینکه هم ما در ستاد دانشگاه تهران و هم مدیریت این دانشکدگان و هم مدیریت سیاسی استان در کوشش برای برطرف نمودن مشکلات و مسائل این دانشکدگان هستیم تصریح کرد: این مجموعه فقط برای دانشگاه نیست بلکه برای کل کشور حائز اهمیت می باشد چون اینجا تولید کننده است.
وی اظهار داشت: باید زیرساخت هایی برای دانشکدگان فراهم گردد چونکه توانایی و فن آموری نوین کشاورزی و نیروی استانی مهیا است و درحال تولید هم هستیم.
وی اشاره کرد: اعتبارات دانشگاه محدود است بدین سبب فقط در چهار چوب دانشگاه نمی توان محصولات را تولید نماییم چونکه این محصولات بنیه غذایی کشور است و پس نیازمند کمک های دستگاه های مختلف هستیم.
نوحه گر در ادامه با اشاره به این که اینجا فقط بحث دانشکدگان کشاورزی نیست و منابع طبیعی را هم شامل می شود اضافه کرد: دانشکده منابع طبیعی یکی از قدیمی ترین دانشگاه های کشور است.
وی درباب چالش های جدی کشور در حوزه های منابع آب، خشکسالی، سیل، بیابان و هوا تصریح کرد: دانشکده منابع طبیعی این آمادگی را دارد که ظرفیتهای علمی و پژوهشی را در خدمت سازمان جنگلها، مراتع آبخیزداری کشور قرار دهد و این سازمان باید به سمت استفاده از این ظرفیت ها برود.
نوحه گر بیان کرد: باخبر هستیم جلسات و نشست های بسیار عالی علمی و پژوهشی انجام شده و در حوزه هایی که گفته شد اساتید بسیار مجربی داریم بطورمثال برای سیل و خشکسالی می شود با مدیریت در این حوزه ظرفیتهای خوبی ایجاد کرد.
منبع: linkwebsite.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب