دبیر هیأت جذب نخبگان خبر داد؛

پیگیری دریافت ردیف استخدامی ۷۵۰ نخبه در دانشگاه ها

پیگیری دریافت ردیف استخدامی ۷۵۰ نخبه در دانشگاه ها

به گزارش لینک وبسایت، دبیر هیأت جذب نخبگان از پیگیری تأمین و تخصیص ردیف استخدامی ویژه نخبگان و استعدادهای برتر جهت جذب بعنوان هیأت علمی در دانشگاه ها و موسسات علمی اطلاع داد.



به گزارش لینک وبسایت به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ دکتر سعید سهراب پور دبیر هیأت جذب نخبگان اظهار داشت: در انجام فرآیند جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، همکاری سه دستگاه وزارت عتف یا وزارت بهداشت، سازمان اداری و استخدامی، و سازمان برنامه و بودجه منجر به صدور احکام استخدامی اعضای هیأت علمی می شود که عموماً فرآیندی بسیار کند و زمان بر است و تا حصول نتیجه معمولا ماه ها به طول می انجامد.
وی اضافه کرد: در جهت تسهیل و تسریع فرآیند جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در دانشگاه ها بعنوان عضو هیأت علمی، دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان به منظور رفع یکی از اصلی ترین موانع جذب، با همکاری دو سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، نسبت به تأمین ردیف های استخدامی مورد نیاز جهت جذب دانش آموختگان برتر مازاد بر ردیف های اعطایی به وزارتین، اقدام نمود. از سال ۹۵ تابحال دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان با همکاری این دو سازمان اقدامات، منجر به جذب و تخصیص ۵۵۹ ردیف استخدامی به حائزین شرایط استخدام بعنوان عضو هیأت علمی در دانشگاه ها شد.
دبیر هیأت جذب نخبگان بیان نمود: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اهمیت رفع موانع جذب نخبگان و استعدادهای برتر و تسریع فرآیند مربوطه، در تیرماه سال ۱۴۰۲ مصوبه «آئین نامه نحوه جذب دانش آموختگان برتر برگزیده بنیاد ملی نخبگان بعنوان عضو هیأت علمی در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور» در شورایعالی انقلاب فرهنگی تصویب که در آن چگونگی شناسایی و فرآیند افراد واجد شرایط و همینطور تکالیف دانشگاه ها و سازمان ها در برابر ایشان تشریح شده است.
وی اظهار داشت: در مصوبه مذکور، دو سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه مکلف به تأمین ردیف های مورد نیاز جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی بعنوان عضو هیأت علمی در دانشگاه ها، شده اند.
سهراب پور در ادامه اضافه کرد: در این خصوص و به منظور تأمین ردیف های استخدامی برگزیدگان بنیاد ملی نخبگان و با عنایت به پیشبینی های انجام شده و به منظور تسریع صدور احکام نخبگان بعد از طی فرآیند جذب معرفی شدگان بنیاد در دانشگاه ها، با هماهنگی وزرای علوم و بهداشت، نامه ای مشترک از سوی رئیس بنیاد ملی نخبگان و وزرای محترم علوم و بهداشت به ریاست دو سازمان مذکور برای تخصیص به ترتیب تعداد ۵۰۰ و ۲۵۰ مجوز تأمین اعتبار شده شناور برای دو وزارت علوم و بهداشت تهیه شده است.
دبیر هیأت جذب نخبگان در انتها اظهار داشت: امید است با همراهی سازمان های مذکور و تسریع در تأمین و تخصیص ردیف های ویژه نخبگان و استعدادهای برتر، فورا بعد از بررسی و در صورت تأیید پرونده برگزیدگان بنیاد توسط هیأت اجرایی جذب دانشگاه ها حکم پیمانی یک ساله آنها مطابق مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی صادر شود تا بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن بعنوان عضو هیأت علمی آغاز به کار کنند.


منبع:

1403/05/08
10:43:10
5.0 / 5
257
تگهای خبر: آموزش , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
Link website