نخبگان برای رفع ناترازی سوخت چاره می دهند
به گزارش لینک وبسایت، برپایه تفاهمنامه بنیاد ملی نخبگان و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، همکاریهایی در جهت ارتقای کیفیت و کمیت محصولات نفتی و عرضه راهکارهای عملیاتی برای رفع ناترازی سوخت صورت میگیرد.
به گزارش لینک وبسایت به نقل از بنیاد ملی نخبگان، تفاهمنامه همکاری بنیاد ملی نخبگان و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به منظور توسعه زمینه های همکاری مشترک و همهجانبه علمی، پژوهشی و فناوری و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود علمی و تخصصی کشور جهت رفع مشکلات، به امضای سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و محمدصادق عظیمی فر معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران رسید.
سعید خدایگان در مراسم امضای این تفاهمنامه با ابراز خرسندی از این همکاری، اظهار داشت: یکی از مأموریت های بنیاد ملی نخبگان شناسایی و پشتیبانی از نخبگان کشور است و هدف ما اینست که از ظرفیتهای این نخبگان در حل مسائل واقعی کشور استفاده نماییم. در این راستا، ایجاد بستری برای مشارکت نخبگان در طرح های عملیاتی و حل مساله، همچون وظایف اصلی بنیاد است.
وی ضمن اشاره به دو طرح محوری بنیاد در این حوزه بیان نمود: طرح احمدی روشن با تشکیل ۲۴۰ هسته حل مساله به دنبال استفاده از توان نخبگان در رفع چالش های مختلف کشور است. بخشی از این مسائل تقاضامحور بوده و از جانب شرکت ها و سازمان هایی مانند شرکت ملی پالایش و پخش مطرح می شود. بخش دیگری از مسائل هم اولویت محور هستند که به صورت ملی تعریف شده و نیازمند مشارکت گسترده تری هستند.
خدایگان با تاکید بر اهمیت همکاری با صنعت نفت اظهار داشت: با عنایت به نقش محوری نفت و فرآورده های مرتبط در اقتصاد کشور، این تفاهمنامه می تواند بستری مناسب برای حل چالش های موجود در این عرصه فراهم آورد.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه اضافه کرد: در گام نخست، مسائل با سطح فناوری پایین تر شناسایی و با ایجاد کارگروه های مشترک بررسی خواهند شد و در مراحل بعدی، تلاش خواهیم کرد به حل مسائل با سطوح فناوری بالاتر بپردازیم.
وی در انتها ضمن تبریک میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر به حاضران اظهار داشت: امیدوارم این تفاهمنامه آغازگر مسیری روشن برای حل مسائل کلیدی کشور با تاکید بر توان نخبگان باشد.
شایان ذکر است، «همکاری در تشکیل هسته های مساله محور در رابطه با چالش های شرکت در چارچوب طرح های شهید احمدی روشن و شهید بابایی همچون اطلاع رسانی به جامعه علمی، انتخاب راهبر، جلب حضور مستعدان برتر، برگزاری برنامه های فرهنگی»، «تأمین منابع انسانی متخصص، معرفی ایده ها و طرح های برگزیده و نظارت بر اجرای پروژه ها»، «ارائه خدمات علمی و اطلاعاتی با محورهایی شامل هوشمندسازی و تحول دیجیتال در زنجیره ارزش فرآورده های نفتی»، «تکمیل زنجیره ارزش و ارتقای کیفیت و کمیت محصولات نفتی»، «ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع ناترازی سوخت» و «شناسایی فرصت های همکاری بین المللی و تسهیل بازدید از دستاوردهای شرکتهای فناور همچون تعهدات بنیاد ملی نخبگان در این تفاهمنامه است.
همچنین شرکت ملی پالایش و پخش در این تفاهمنامه نسبت به «همکاری معنوی در برگزاری رویدادهای رقابتی مساله محور در چارچوب طرح شهید بابایی»، «همکاری با بنیاد در تشکیل هسته های مساله محور در رابطه با چالش های شرکت در قالب طرح شهید احمدی روشن»، «معرفی نمایندگان برای حضور در کارگروه مشترک جهت هماهنگی اقدامات عملی و نظارت بر اجرای تفاهم نامه»، «ارائه نیازهای تحقیقاتی واحدهای مختلف برای تدوین پروژه های مرتبط» و «ارائه حمایت های علمی و اطلاعاتی با رعایت ضوابط قانونی» متعهد شده است.
در این نشست مقرر شد، کارگروهی متشکل از نمایندگان بنیاد و شرکت ملی پالایش و پخش برای تسهیل اجرای تفاهمنامه تشکیل گردد.
منبع: linkwebsite.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب