معرفی موسسه رازی بعنوان قطب علمی پادزهر

معرفی موسسه رازی بعنوان قطب علمی پادزهر

به گزارش لینک وبسایت، دبیر علمی کنفرانس زهرشناسی اظهار داشت: در این کنفرانس، موسسه رازی بعنوان یک قطب علمی و تولیدی در زمینه پادزهر به جامعه جهانی معرفی خواهد شد.



به گزارش لینک وبسایت به نقل از موسسه رازی، عباس زارع میرک آبادی در مورد کنفرانس بین المللی زهرشناسی و پادزهر اظهار داشت: این رویداد برای اولین بار در سطح منطقه، توسط موسسه رازی و با حمایت مستقیم سازمان بهداشت جهانی (WHO) در ایام ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه برگزار می گردد و میزبان متخصصان و محققان برجسته از سراسر دنیا خواهد بود.
رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی در مورد اهمیت این کنفرانس اظهار نمود: موسسه رازی بعنوان یکی از مراکز استاندارد تولید پادزهر در جهان شناخته می شود و برگزاری این کنفرانس بین المللی، فرصتی برای معرفی توانمندی های کشور در این عرصه و ایجاد همکاریهای علمی و تحقیقاتی با مراکز معتبر جهانی است و این رویداد در جهت گسترش تعاملات بین المللی و دیپلماسی علمی صورت می گیرد که یکی از نگاههای موسسه رازی در سده دوم فعالیت است.
زارع، ضمن اشاره به این که در این رویداد با حضور شرکت کنندگانی از پنج قاره، موسسه رازی بعنوان یک قطب علمی و تولیدی در زمینه پادزهر به جامعه جهانی معرفی خواهد شد، اضافه کرد: این رویداد می تواند همکاریهای مشترک تحقیقاتی و تولیدی را با کشورهای مختلف گسترش دهد.
وی ضمن اشاره به محورهای اصلی این رویداد اظهار داشت: این کنفرانس دربرگیرنده مباحث گسترده ای در زمینه زهرشناسی و تولید پادزهر است. بعضی از محورهای کلیدی آن موضوع هایی نظیر؛ شناخت مکانیزم زهرها و تأثیر آن بر بدن انسان، روش های اورژانسی درمان مصدومان گزیدگی در بیمارستان ها، تکنولوژی های جدید در تولید پادزهر و کاهش هزینه های تولید برای دسترسی کشورهای درحال توسعه، بررسی پادزهرهای موسسه رازی و مقایسه آن با نمونه های بین المللی، همینطور حضور محققان و شرکتهای بین المللی است.
دبیر علمی این رویداد، خاطرنشان کرد: در این کنفرانس، متخصصانی از کشورهای مختلف همچون برزیل، کاستاریکا و انگلستان حضور خواهند داشت. همینطور کشورهای آسیایی و خاورمیانه مانند تایلند، نپال و عمان هم علاقمند به همکاری با مؤسسه رازی هستند.
زارع خاطرنشان کرد: پادزهرهای تولیدی موسسه رازی از مزیت های قابل توجهی برخوردار می باشند که خیلی از نمونه های جهانی، فاقد آن هستند. خصوصیت پلی والان (چندگانه بودن) و ظرفیت بالای خنثی سازی زهر، سبب شده تا کشورهای گوناگونی برای تأمین پادزهر از مؤسسه رازی درخواست همکاری کنند.
عضو هیأت علمی موسسه رازی، ضمن اشاره به توسعه همکاریهای بین المللی و فروش فناوری تولید پادزهر اظهار داشت: یکی از اهداف اصلی این کنفرانس، افزایش تعاملات علمی و تحقیقاتی میان موسسه رازی و سایر مراکز بین المللی است.
زارع افزود: ما نه تنها می توانیم محصولات خویش را به کشورهای دیگر صادر نماییم، بلکه امکان انتقال فناوری تولید پادزهر به سایر کشورها هم وجود دارد. این رویکرد می تواند در آینده به یکی از ظرفیتهای مهم موسسه رازی تبدیل گردد.
رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی ضمن اشاره به نتایج و چشم انداز کنفرانس، اظهار داشت: برگزاری این کنفرانس بین المللی، علاوه بر ارتقاء دانش جهانی در زمینه زهرشناسی، فرصتی برای افزایش ارتباطات علمی و همکاریهای بین المللی در عرصه تولید پادزهر خواهد بود. همچنین، این رویداد می تواند زمینه ساز کاهش قیمت پادزهرها و دسترسی بهتر کشورهای درحال توسعه به این محصولات حیاتی شود.


منبع:

1403/11/23
12:11:25
5.0 / 5
25
تگهای خبر: بین المللی , تكنولوژی , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
Link website