تشخیص نارسایی دریچه قلب با گوشی پزشکی ممکن می شود

تشخیص نارسایی دریچه قلب با گوشی پزشکی ممکن می شود

لینک وبسایت: نارسایی دریچه قلب یک بیماری کشنده است و با این وجود تشخیص آن با گوشیهای پزشکی معمولی کار دشواری است. حال یک گوشی پزشکی نجات بخش جدید با چندین سنسور ممکنست بتواند در این کار بهتر عمل کند و این مزیتی است که هرکسی می تواند از آن بهره ببرد.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، نارسایی دریچه قلب زمانی اتفاق می افتد که یکی یا بیش از چهار دریچه قلب بطور مناسب باز یا بسته نشوند و این موجب بروز مشکل در جریان خون می شود. طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، این بیماری در بین بالاترین عوامل مرگ و میر جهانی ناشی از بیماریهای قلبی عروقی قرار دارد.
به نقل از نیواطلس، متاسفانه زمانی که علایم بیماری ظاهر می شود، این بیماری در وضعیت تقریباً پیشرفته ای قرار دارد و حتی در آن زمان نیز آن علایم بطور معمول اشتباه تشخیص داده می شوند و تحت عنوان بیماریهای تنفسی درنظر گرفته می شوند. این اتفاق حتی وقتی یک پزشک عمومی با یک سنسور معمولی به قلب بیمار گوش می دهد نیز ممکنست اتفاق بیفتد.
گرفتن نوار قلب بهترین راه برای تشخیص نارسایی دریچه های قلبی است، اما این تکنیک نیاز به تجهیزات پیشرفته، گران و تخصصی بیمارستانی دارد که توسط نیروهای آموزش دیده مورد استفاده قرار می گیرند. در نتیجه بیمار بطور معمول باید چندین ماه برای انجام چنین آزمایشی منتظر بماند. اینجا جایی است که گوشی پزشکی الکترونیکی جدید وارد عمل می شود.
این گوشی پزشکی که توسط پروفسور آنوراگ آگاروال و همکارانش در دانشگاه کمبریج توسعه یافته است و اندازه و ظاهری مشابه یک زیرلیوانی دارد و ۶ سنسور پیزوالکتریک تشخیص لرزش را در خود جای داده است.


آن حسگرها از یکدیگر با یک ژل سیلیکونی جاذب لرزش جدا شده اند که کمک می نماید هر یک از آنها بطور کامل و مستقل از یکدیگر کار کنند. الگوریتم های ارزیابی کیفیت سیگنال بطور خودکار حسگرها را که درحال دریافت بهترین خوانش ها هستند، انتخاب می کنند و از آنهائیکه فاقد کیفیت تشخیص مناسب هستند، چشم پوشی می کنند.
ظاهرا طراحی چند سنسوری این دستگاه آنرا در تشخیص صداهای ناگوار قلب در رابطه با نارسایی دریچه قلبی بسیار بهتر می کند، بطوریکه می توان آنرا بر روی لباس توسط افرادی با آموزش کم یا احتمالاً حتی خود بیماران بهره برد.
موارد ضبط شده توسط این دستگاه با یک الگوریتم مبتنی بر یادگیری ماشینی بر روی سخت افزار یک کامپیوتر بررسی می شود و در آینده می توان آنرا با یک تلفن هوشمند متصل به بلوتوث جایگزین کرد. تابحال مدلهای کامپیوتری مشخص کرده اند که الگوریتم در تشخیص دقیق نارسایی دریچه قلبی از پزشکان عمومی بهتر عمل می کند.
این دستگاه هم اکنون بر روی ۴۰ فرد سالم با اندازه بدنی مختلف آزمایش شده است و نیمی از آنها مرد و نیم دیگر زن بوده اند. هدف حال اجرای آزمایش های بالینی بر روی بیماریهای دچار نارسایی دریچه قلبی است و مقرر است خوانش های دستگاه با موارد اعلام شده توسط نوار قلب مقایسه شود.



منبع:

1404/01/28
12:22:06
5.0 / 5
26
تگهای خبر: آموزش , الكترونیك , كامپیوتر , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
لینک دوستان لینك وبسایت
Link website