دستگاه تشخیص سریع حمله قلبی در ایران ساخته شد
به گزارش لینك وبسایت نمونه اولیه از دستگاه تشخیص سریع حمله قلبی با آزمایشگاه روی تراشه ساخته شد.
به گزارش لینك وبسایت به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یك شركت ایرانی نمونه اولیه دستگاه تشخیص سریع حمله قلبی را ساخته است. این دستگاه كه در آن از گرافن بعنوان بستری برای افزایش سیگنال و هم حساسیت استفاده شده، ابعاد كوچكی داشته و قابل حمل است. پیشبینی می شود این دستگاه تا یك سال آتی به مرحله تولید انبوه برسد.
سرور یوسفی نسب نوبری مدیرعامل یك شركت دانش بنیان اظهار داشت: طی سال های اخیر پزشكان به این نتیجه رسیده اند كه برای افراد مشكوك به حمله قلبی، گرفتن نوار قلب و بررسی علایم بالینی كافی نیست چون كه هریك از این ها می تواند خطا داشته باشد و این خطا جان بیمار را به مخاطره می اندازد. ازاین رو آزمایش خون برای تشخیص زیست شناساگرهای در رابطه با این بیماری ضروری می باشد.
یوسفی نسب تصریح كرد: هنگام بروز حمله قلبی بعضی از سلول های قلبی گرفتار زوال ساختاری شده و این سبب تولید تركیبات ویژه ای می شود كه با تشخیص آنها می توان بروز حمله قلبی را شناسایی كرد.
وی افزود: هم اكنون آزمایش خون رایج در آزمایشگاه ها و بیمارستان ها حداقل یك ساعت زمان نیاز دارد تا این زیست شناساگرها را تشخیص دهد. از آنجایی كه ساعت های اولیه بروز حمله قلبی، زمان طلایی برای درمان است و تعلل امكان دارد شانس موفقیت درمان را كم كند وجود دستگاه تشخیص سریع حمله قلبی می تواند به پزشك در یاری رساندن به بیمار كمك نماید.
به گفته وی، ما با استفاده از صفحات گرافن، آزمایشگاه روی تراشه ای ساختیم كه می تواند با مقدار بسیار كمی از خون بیمار در مدت زمان كمتر از بیست دقیقه حمله قلبی را در بیمار تشخیص دهد. این دستگاه قابل حمل و استفاده از آن ساده تر بوده و نتایج دقیقی عرضه می دهد.
وی اضافه كرد: زیست شناساگر نشانگر بیماری با معرف های ویژه ای تركیب شده و در نتیجه آن تركیبات الكتروفعالی آزاد می شود كه این تركیبات در نهایت بر روی نانوصفحات گرافن تولید سیگنال می كند. نانوصفحات گرافن به واسطه ی افزایش سطح و هم هدایت بالایی كه دارند سبب می شود كه حساسیت اندازه گیری افزایش یابد.
یوسفی نسب از تولید نمونه پروتوتایپ این محصول و موفقیت در تست های عملكردی این دستگاه اطلاع داد و اضافه كرد: از سال قبل به دنبال گرفتن CE برای این فناوری بودیم كه پیشبینی می شود تا یك سال آینده بتوانیم آنرا دریافت نماییم. بعد از انجام كارآزمایی های بالینی، تولید انبوه این دستگاه آغاز خواهد شد كه پیشبینی می نماییم تا یك سال آینده این محصول وارد خط تولید انبوه شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب