برای اولین بار؛

اسكنر اشعه ایكس رنگی سه بعدی از رگ ها عكس می گیرد

اسكنر اشعه ایكس رنگی سه بعدی از رگ ها عكس می گیرد

لینك وبسایت: دستگاه های اشعه ایكس عادی به سبب تهیه تصاویر سیاه و سفید و دو بعدی امروزه كارآیی زیادی ندارند. اما تولید اسكنرهای رنگی و سه بعدی اشعه ایكس شرایط را متحول می كند.



به گزارش لینک وبسایت به نقل از نیواطلس، پژوهشگران نیوزلندی برای نخستین بار موفق به تولید اسکنر اشعه ایکس سه بعدی و رنگی شده اند که دقت آن بسیار بالاست و از این طریق می توان شکستگی های بسیار جزئی را در استخوان ها شناسایی کرد و حتی روند التیام آنها را بررسی نمود.
دستگاه های عادی تابش اشعه ایکس بر اساس جذب بیشتر این اشعه توسط بافت های دارای تراکم بیشتر مانند استخوان ها عمل می کنند. نتیجه نهایی تولید تصاویر سیاه و سفید از استخوان هاست. اما در اسکنر جدید اشعه ایکس از یک تراشه کامپیوتری به نام مدی پیکس ۳ استفاده شده که با ردگیری فوتون های ارسالی و نحوه برخورد آنها با بافت های بدن می تواند تصویری دقیق تر و سه بعدی از جزئیات استخوان ها عرضه نماید.

از این طریق چگالی و محتوا و ترکیب بافت های بدن با دقت بالایی قابل تشخیص خواهد بود. اسکنر مذکور پس از دریافت اطلاعات و جمع آوری آنها با بهره گیری از الگوریتم های خود همه این داده ها را به یک مدل سه بعدی دقیق مبدل می کند که در آن هر یک از بخش های بدن رنگ واقعی خودرا خواهد داشت.
این اسکنر تا بدان حد حساس است که حتی جزئیات مربوط به رگ های خونی افراد را ثبت می کند و از این طریق می توان نتیجه تزریق داروهای مختلف به بدن انسان را مشاهده کرد. این دستگاه با نام کامل Mars Microlab ۵X۱۲۰ یک متر ارتفاع، ۱.۴ متر طول و ۰.۷۵ متر عرض دارد و باتوجه به حفره ای که در وسط آن قرار گرفته، بطور ویژه برای اسکن سه بعدی دست ها و مچ دست افراد تولید شده است. استفاده از این دستگاه در سال ۲۰۲۱ شروع می شود.

1399/08/30
22:01:13
5.0 / 5
952
تگهای خبر: تراشه , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
Link website